خواص سلامتی بخش سیب زمینی:
سیب زمینی پخته (بدون روغن و نمک) به دلیل داشتن پتاسیم فراوان، ویتامین 6B و فیبر غذایی (مخصوصاً وقتی که بعد از پخت با پوست خورده شود) در کنترل فشارخون، کلسترول خون و سلامت قلب و عروق، تاثیر بسزایی دارد.
چیپس و سیب زمینی سرخ كرده:
چیپس و سیب زمینی سرخ کرده دو شکل پر مصرف این سبزی به ویژه بین کودکان و نوجوانان است. توصیه می گردد که از انواع غیر خانگی این نوع خوراکی ها به دلیل بالا بودن محتوای چربی، روش نادرست سرخ کردن، میزان فراوان نمک و در اکثر موارد ناسالم بودن روغن مصرفی، کمتر استفاده شود. در صورت تمایل، سیب زمینی سرخ کرده و یا چیپس را در منزل با روغن سالم و مخصوص این کار و مقدار محدود نمک تهیه کرده و بعد از پخت روغن اضافی آن ها را بگیرید.
انجمن بانوان ایرانی زمینی ,روغن ,کرده ,چیپس منبع
درباره این سایت